LogoKisakertomukset

Rallicross SM Honkajoki 19.9.2015
Alkuerissä tuli lisälenkki taktiikan kanssa ongelmia. Pisteet kuitenkin riittivät viimeisenä D-finaali paikkaan. D-finaalissa sijoitus jäi kolmanneksi eli asiaa jatkoon ei ollut.

Rallicross SM Oulu 22.8.2015
Kaikki alkuerät sujuivat melko virheittä. Pisteet riittivät suoraan B-finaali paikkaan. Olin kolmannella sijalla, mutta 400m ennen maalia kiertokanki päätti tulla lohkon läpi.

Rallicross SM Kauhajoki 18.7.2015
Jälleen kaksi ekaa alkuerää läpi hyvillä ajoilla. Kolmannessa alkuerässä juuri ennen omaa lähtöä alkoi satamaan. Ennen ajaneet saivat paremmat ajat kuivalla kelillä, mutta pisteet riittivät kuitenkin C-finaaliin, Sataminen jatkui ja ohittamista oli mahdoton yrittää. Kisat loppuivat siihen.

Rallicross SM Hyvinkää 7.6.2015
Ensimmäinen alkuerä onnistui hyvin, siinä seitsemäs sija. Toisessa alkuerässä viimeisellä kierroksella kaksi pakoventtiiliä rikkoutui, joten kisat päättyi siihen

Rallicross SM Kouvola 16.5.2015
Alkuerissä vauhti oli hyvää, joten paikka b-finaaliin aukesi suoraan. B-finaalissa ekat kierrokset sujuivat hyvin, kunnes vaihdelaatikko jumittui kolmoselle. Sen jälkeen A-finaaliin ei ollut asiaa.

JOKKISKISAT

Reiskan rähinät Alastaro 24-25-10.2015
Peugeotilla oltiin liikkeellä. Alkuerän viimeisellä kierroksella katkesi vetoakseli ja se päätti kisat.

40v Särkikangas JM Vilppula 17.10 (nuorten luokka)
Alla oli taas tuttu kupla. Alkueristä kaksi lähtövoittoa ja A-finaali paikka. A-finaalista lopulta kakkossija.

AE kukkonen JM Kiuruvesi 3.10.2015 (nuorten luokka)
Tällä kertaa oli alla etuvetoinen Peugeot. Sillä pääsin lopulta nuorissa neljänneksi

24.Päijät-Hämeen ajo Hollola 26-27.9.2015 (nuorten luokka)
Lauantai päivänä oli nuorten EVK-luokka. Siellä ajeltiin laina Hondalla. Lopputuloksena oli kolmas tila. Sunnuntaina ajeltiin kuplalla, jolla loppusijoitus oli viides.

HausUA JM Hyvinkää 20.9.2015 (nuorten luokka)
Ajamassa oltiin kuplalla. Kahdella lähtövoitolla oli suora paikka a-finaaliin. A-finaalissa tuli pyörähdys kilpakumppanin avustuksella ja sijoitus oli lopulta neljäs.

JM SM nuoret ja naiset Puolanka 15-16.8 (nuorten luokka)
Alla oli vw kupla. Semifinaalissa olin vielä kiinni sijoituserä paikassa, mutta osuma takakulmaan rikkoi renkaan ja jatkoon ei ollut mahdollisuuksia.

Kassun juhannus JM Honkajoki 19-20.6.2015 (nuorten luokka)
Oli ensimmäinen kilpailu takamoottorisella autolla vw kuplalla. Alkueristä B-finaaliin, josta A-finaaliin ja sieltä tuloksena kakkossija.

Helatorstai Jm Hyvinkää 14.5.2015 (nuorten luokka)
Alla oli lähes vakio koneinen Opel Corsa. Alkuerä sujui hyvin, sieltä tuli voitto. Sillä päästiin suoraan A-finaaliin. A-finaalista tuli voitto.

Asfalttikunkku Veteli, Kemora 1-3.5.2015 (nuorten luokka)
Asfalttikunkussa ajeltiin Opel Kadetilla. Alkuerästä tuli voitto. Semifinaalissa epäonnistunut lähtö aiheutti putoamisen jatkosta.
Yhteystiedot:

Menossa mukana:

jesse.kallio99(a)gmail.com

puh: 0440407737

Facebook logo rx_academy_logo